Kesäkuun toinen viikko

Tänään muutimme ruokasalista yläkertaan! Nyt ruokasalissa komeilee tuttu omenakaiverrettu pöytä. Tosin poikkeuksellisesti ilman pöytäliinaa. Niin sitä ei ole monesti nähtykään. Yläkerrassa voi jo vierailijatkin nukkua. Kuulostella ja miettiä mitä tämä talo pitääkään sisällään.

Itse asiassa siellä jo nukkuikin kolme virasta viikonloppuna. Olimme nimittäin osallistujina ja työssä Lähetysseuran 150 vuotisjuhlilla jotka pidettin Tampereella. Kiva oli tulla yömyöhään kotiin perjantaina ja mennä lämpimään saunaan Ukinrannan pihan perälle.

Kukaan ei tohtinut uimaan, koska oli NIIN kylmä. Satojen tuttujen tapaamienen ja ehkä tuo kylmyys vei meiltä Olkin kans kaikki mehut. Ihme että jaksoimme tänään kulkea talon rappuja ylös ja alas kymmeinä kertoja. Nyt olohuoneen huonekalu- ja laatikkoröykkiöt ovat jo vähän pienemmät.

Jos jotain saisin toivoa tänään, (paitsi venettä, pyykipesukonetta ja kahviautomaattia!) niin toivoisin joitain topakkoja, itsenäisiä talkoolaisia jotka kalustasivat yläkertaa, laittaisivat astoita ruokasalin kaappeihin ja miettisivät kanssamme mitä tehdään roskille…. 

Ehkä ne jostakin tänne tulevatkin. Ihanaa on muuten sekin, että kun remonttimiehet ei ole talossa, niin voimme pitää kaikki kolme hetkipalvelusta joka päivä.

riitta

Mainokset

0 Responses to “Kesäkuun toinen viikko”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: