Juhannusviikolla

Meillä oli hieno viikonloppu. Niitä topakoita talkoolaisia tuli kuin tulikin ja he saivat paljon aikaan. Nyt on ruokasalin kaapeissa jo astiat ja perintökaapin lasit kilahtavat tuttuun tapaan. Lattia on totutusta eripäin vino, joten yllätys yllätys kaapin ovi ei aukena aavemaisesti itsestään!

Olkki teki parista pihalta löytyneestä tiilestä grillin ja lauantai-iltana saimme grillata auringonpaisteessa saunomisen välillä. Ainakin Sanna ja Lari kävivät uimassa. Nea vauva taisi kulkea sylistä syliin kun vieraita kävi useampiakin siinä illan taittuessa.

Eilen satoi, ja pestyt tyynyt vettyivät entisestään parvekkeella. Elämys oli kulkea pieni Ukkijärvi ympäri! Ihmeelisen kaunis puolen tunnin reitti! Hienoja omakotitaloja ja pihoja, ja sitten selkeää luonnonsuojelumetsää ja pilkahdus Vesijärvelle, johon ennen on ollut oja tästä Ukinjärvestä.Toiselta puolelta järveä tästä paikasta tuli ihan eri kuva ja mielikuva.

Olemme vähän ärtyneitä koska töytä on vielä paljon.Pihalla on iso kasa jätemateriaalia, jota pitäsi hävittää. Isojen vaatekomeroiden hyllyt ovat ison haun alla, että saisimme liinavaatteet ja muut piiloon.

Morbackasta onh tullut paljon tavaraa, joka on turhaa täällä. Onkohan kukaan koskaan huomannut tai taremmin ajatelut, kuinka kuluneita on esim. astiamme, joita Morbackassa iloisesti käytimme. Vieressä olevalle kirpputorille ne eivät enää kelpaisi myyntiin!

Huomenna tulee Sinapinsiemen hallitus tänne. Miettivät mm syksyn ohjelmaa ja paljon muuta. Hyvä kun tulevat.

riitta

Mainokset

0 Responses to “Juhannusviikolla”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: