Talkooviikonlopun jälkeen

Huh. Kyllä ne jaksoivatkin tehdä työtä! Kolme päivää tiivistä remonttia ,vanhoja ja uusia tuttuja. Kymmenkunta yöpymässä, tänään  meitä 14 Sahalahden kirkon messussa. Muodostimme näin 50% koko srk-väestä.

Ja nyt on kirjamyymälämme melkein valmis. Paneelit ja tapetit seinillä. Uusi maali takaseinällä, ikkunapuitteet ja hyllyt, verhot ja kukaan ei uskoisi sitä samaksi verstaaksi, joka meitä odotti toukokuussa.

Olemme itse Olkin kanssa päässseet vihdoin muuttamaan keltaiseen taloomme. Niinpä kulmahuonemme Sinisen talon yläkerrasta vapautui ja Seija teki sinne vanhoista pitsilakanoista ihanat verhot!

Jos et vielä tiedä, niin huoneisen nimet yläkerrassa ovat: afrikkalainen, Turvakätkö, Taize, Franciskus ja Clara sekä Kelja. 10 ihmistä mahtuu sinne majoittumaan sillä kaksi huoneista on kolmen pedin huoneita. Isoja kuin yksiöt.

Alakerrassa vielä Matkamiehen huone, johon mahtuu kaksikin kaposta nukkumaan. Olohuone on jo kirjahyllyjä odottava, mutta muuten valmis.

Ja sitten. Istutimme omenapuun! Sahalahden messun jälkeen tulimme tänne, noin 20 henkeä, mukana pappi Tansaniasta, ensimmäisestä kotikylästämme Mwikasta ja Seppo Jarva, Kangasalan kirkkoherra.

Lauloimme virrestä 455 ja Luimme psalmin 80 ekä Joh 15 luvusta.Ja sitten ensin Raija ja Mikko ja sitten kaikki muutkin saimme nakata multaa PERHEOMENAPUUN juurien ympärille. Yksi oksa tuotta valkeaa kuulasta toinen oksa jotain toista ja kolmas vielä tuntematonta lajiketta. Hieno symboli koko Sinapinsiemenenstämme.

Viime viikonloppuna meillä oli liki 40 vierasta sillä vietimme Nea-Anaiah Ilonan kastejuhlaa.

Joka ainoana arkipäivänä meillä on käynyt vieraita. Laitoimme Sinsien talon oveen lapun ,että maanantaina vietämme erämaapäivää…Kiitos kaikille vieraillemme. Nyt laitamme hetken tätä omaa kotiamme kuntoon, rukous kuitenkin jatkuu….se ei sammu koskaan

riitta

Mainokset

0 Responses to “Talkooviikonlopun jälkeen”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: