Kappeli on siunattu.

Vietimme ihanaa Elotulet juhlaa täällä Ukinrannassa pyhänä.

Elotulet on jo tässä perinteiseksi muodostunut seurakunnan lähetystapahtuma, ja nyt toimme siihen oman osuutemme. Tilaisuus alkoi sillä,että Kangasalan kirkkoherra Seppo Jarva siunasi kappelimme.

Hänen puheensa oli koskettava. Hän luki apostolien tekojen alusta kohdan jossa ihmiset istuivat rukoilemassa YLÄSALISSA, ja totesi että seurakunnalla ei ole vieä runsaista tiloistaan huolimatta ollutkaan yläkerran huonetta. Hän puhui HILJAISUUDEn kappelista ja sehän sopii meille. Väkeä oli todella paljon, hettiskään kaikki eivät mahtuneet sisään.

Ulkona sitten laulatti Simojoen Pekka ihmisiä ja tajolla oli  riistakeittoa/makkaraa/lättyä. Lopuksi pidimme hartauden Ukinrannan kappelin tapaan ulkona.

Hienointa oli taas kutienkin ihmiset. Olimme onnellisia, että Veikkolat, Anna-Maija Edelman, Inke, Esko ja Leena (Kivisaari/ Mäkitalo) olivat satuttaneet matkansa tuona päivänä tänne.

Ukinrannan naapureita tuli esittäytymään ja joku toi kurpitsaa, toinen ruusut ja he tuntuivat todella ottavan meidät lämmöllä vastaan.

Mutta päivää varjosti aamulla tullut tieto, että ystävämme Jukka-Pekka Ojala Toivon ja Rahan Majasta Karjalohjalta oli pyhä aamuna kuollut lyhyen mutta rajun haimasyövän seurauksena.

Muistamme Maijaa ja Juusoa ja Joona sekä Toivon ja Rauhan majan muita rakkaita asukkaita nyt rukouksin.

riitta

Mainokset

2 Responses to “Kappeli on siunattu.”


 1. 1 Raimo Niemelä 04/09/2009 08:54

  Yhteys kantaa netissä ja tulisijoilla

  Kiitos näistä Ukinrannan nettisivuista ja blogista. On ollut ilo seurata Riitan ja Olkin kirjaamia tapahtumia ja samalla osallistua etänä Ukinrannan arkeen ja juhlaan. Viimeksi pääsimme elotulille, sitä ennen kirkkopäivien jälkitunnelmiin.

  Keskeinen kysymys Sinapinsiemenen tehtävästä nykypäivänä sai vain Raili Kautosen kommentoimaan asiaa. Luultavasti moni muukin kyselee, onko Sinapinsiemen ry:llä jatkuvuutta. Kynnys ajatusten jakamiseen netin sivuilla on ilmeisen korkea. Tämän vuoksi moni aavistelu, toive, epäilys tai unelma ei pääse yhteiseen mietintään.

  Onko aika ottaa Ukinrannan nettisivut yhteisen pohdinnan ja yhteisöllisen rukouspuheen foorumiksi?

  Netin kautta Sinapinsiemen levittäytyy laajalle, sydämestä sydämeen.

  Voisiko alku uudelle olla esimerkiksi yhdistyksen nettisivujen uudistaminen? Ne taitavat kertoa menneistä ajoista. Sivuilla olevat yhdistyksen arvot auttavat hallitusta ja meitä muita luotaamaan toiminnan painotuksia. Ehkä esimerkiksi hallituksen jäsenet voisivat täällä netissä kirjoittaa näkynsä Sinapinsiemenen tulevaisuudesta. Kiitollisia lukijoita olisi varmasti ympäri Suomen.

  Oulun tulisijalta Raimo N.

  • 2 ukinranta 04/09/2009 09:38

   Kiitos Raimo tästä kommentista. Sinapinsiemenen sivuja ollaan parasta aikaa uusimassa. Hallituksella on ollut vähän hidastavia ongelmia löytää ihminen, joka sivuja on ennen pitänyt.
   Muuhun pohdintaasi toivottavasti monet ottavat kantaa ja näemme alkaako keskutelu näillä sivuilla.
   t riitta kaatosateen keskeltä Ukinrannasta


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: