Vierastulvaa ja kukkakimppuja

Viikon saldo on ollut hyvä. Minulla oli vapaata Lähetysseuran työstä aika paljon, mutta Sininentalo eli sitäkin vilkaammin. Maanantaina tuli naistenryhmä Kangasalan seurakunnasta. He toivat kukkakimpun puutarhastaan ja lupasivat ommella erityisiä rukoustyynyjä kappeliin.

Keskiviikkona Niemeisen Liisa toi Rotary-glubin ihmisiä tusinan verran. Nämä ihmiset ostivat kirjakaupasta tosi paljon kirjoja, toivat ihanan pienen ruusukimpun ja jättivät runsaasti kahvirahaa.

Tiistaina oli Simojoen Pekka tuonut ovellemme ihanan ison keltaisen kurpitsan ja keskiviikkona teimme siitä ihmeellisen ruoan, jossa sienikastiketta kurpitsan sisällä. Nam. Vieraita ei kuitenkaan tullut. Harmi heille.

Torstaina liki 20 lähestystyöntekijää kokoontui Ukinrannassa, ensin hetkipalvelukseen sitten kertomaan talosta muistojaan ja ideoimaan talon käyttöä!

Tänään olimme Messukylän kirkossa ja Olkki sai tulolahjaksi kauniin kukkakimpun. Nyt kelpaa tulla kapeliimme katsomaan väriloistoa. 

Eilen tuli Haukiputaalta Tirkkosen Kai ja Leila ja tänään olemme koko päivän kokeileet leivinuunin lämpiämistä ja kuumutta. Se todella antaa lämpöä nyt koko talolle. Uuniomenapaistos ja omista ahvneista tehty kalakukontapainen meinasivat kyllä kärventyä kun mittari näytti 200, mutta kuumuus oli varmasti jo 300.Ohrasuurimopuuro onnistuin jo paremmin.

Hieman minua nyt jää vaivaamaan kaksikin eri tapausta. Ihmiset ovat tulleet muina kuin rukoushetkien aikaan, meillä on ollut kädet täynnä muuta työtä tai muita vieraita. Emme ole jakaneet näille ilmoittamatta tuleville kovinkaan paljon omaa aikaamme. Olemme ohjanneet kappeliin ja pyytäneet jäämän rukoushetkeen. Ovat ehkä jääneetkin, ehkä eivät. Jotenkin vain on jäänyt tuntu että olisi pitänyt antaa heille keskuteluaikaa. Keskittyä heihin. Omat rahkeet eivät kuitenkaan silloin riittäneet.  Voi, kumpa meitä olisi täällä vähän enemmän.

Iltapäivällä tänään tuotiin ovellemme kaksi isoa laatikollista IHANIA isoja omenia.  Tuojat kuuluivat Rotareihin.

Baraka sanoisivat tansanialaiset. Siunaus!

riitta

Mainokset

1 Response to “Vierastulvaa ja kukkakimppuja”


  1. 1 Timo 19/10/2009 19:18

    Hei!

    Ukinrannan elämä kuulostaa vilkkaalta. Hienoa. Varmaan löytyy ihmisiä, jotka jäävät asumaankin vähäksi aikaa tai pitemmäksi..


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: