Wanted: Sihteeri ja rahastonhoitaja

Kirjoitanpa minäkin terveisiä Sinapinsiemenen syyskokouksesta.  Nyt, kun olen kokopäiväinen pappi Messukylän seurakunnassa, on elämääni astunut sellainenkin outo asia kuin ”säännöllinen vapaapäivä”, seurakunnallisessa kielenkäytössä ”viikkolepo”. Sen kunniaksi voin hoidella Ukinrannan ja Sinapinsiemenen asioita ihan vapaasti, levosta käsin, ilman ”työn murheita”…

Yksi syyskokoukselle esitelty asia on tuo otsikon ”Wanted”. Joulukuun alusta alkaen yhdistyksellä ei taaskaan ole sihteeriä, kun Krista ei koeajan jälkeen enää jatka sihteerinä. Hänkin pyrkii kokopäiväiseen työhön.

Minä taas olen ajatellut, että kokopäiväiseen papin työhön ja Ukinrannan elämään keskittymisen lisäksi yhdistyksen rahastonhoitajan tehtävä on vähän ylimääräinen tehtävä. On hyvä  jakaa vastuuta muillekin sinapinsiemenille. Pesti on auki vuoden alusta alkaen ja jo nyt voin sanoa, että kiinnostusta on ollut.

Ukinrantaan siirtymisen mukanaan tuoma mahdollisuus Sinapinsiemenen toiminnan uusiutumiseen kaipaa vastuunkantajia.  Molemmille on budjettiin varattu pieni palkkiokin. Nyt kaivataan niitä, joita Sinapinsiemenen ja Taizen ajatukset innostavat ihan konkreettiseen vastuun kantamiseen omasta ”Tulisijastamme”  täällä Suomessa.  Jos joku tästä innostuu, voi ottaa yhteyttä puheenjohtajaamme Mikko Peuraan, varapuheenjohtajaan Leena Kairavuohon (ent. Alatalo) tai tänne Ukinrantaan. Kaikki yhteystiedot löytyvät uusiutuneilta nettisivuiltamme (sinapinsiemen.fi)

Pax et Bonum,

Olkki

Mainokset

0 Responses to “Wanted: Sihteeri ja rahastonhoitaja”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: