Sataa hoosiannana

Terveiset Anna-Maijalta. Kävin hänen luonaan viime perjantaina. Hän on virkeä ja jätti jopa kirjan lukemisen hetkeksi, kun kerroin Sinapinsiemenen syyskokouksesta. Hänen pöydällään oli jo Olli Löytyn seminaarissamme pitämänä esitelmä. Seija oli jo ehtinyt sen lähettää. Vieraita näyttää käyvän jatkuvana virtana. Ehkä ei kannata viipyä kauan ja todella kannattaa miettiä mitä vie, sillä laskutilaa tavaroille on minimaallisesti. Kuitenkin kaikki tervehdykset ilahduttavat.

Ukkijärven pinta on jatkuvasti sateesta pomppiva. Sorsapariskunnat onneksi ovat lähteneet. On pimeää ja pihavalo tahtoisi olla päällä päivälläkin. Vielä on yksi tapahtuma johon odottaisin vieraita.  Teemme nimittäin taas omateko kortteja Ukinrannan tukijoille ja ystäville.

Olen kutsunut tähän korttitalkoisiin(12.12. klo 10 alkaen) Kangasalan nuoria äitejä ja lapsia. Saa nähdä onnistummeko saada heitä tänne. Kaipaan kyllä Merviä seurakseni . en ole mikää arkastelu tyyppi mutta osaan minä pitää seuraa kun muut askartelevat. Haluasin vain totuttaa myös lisää Kangasalan ihmisiä rukoushetkiimme ja yksinkertaiseen keittöömme. Etenkin kun nyt on käynyt ilmi,että monet ikonit tuntuvat joistakin täkäläisitä kovin vierailta!

Muutamana päivänä viikossa täällä käy naapureita rukoushetkissämme. Yleensä päivisin ja joskus illalla. Olisipa meitä  asukkaita vielä yksi! Silloin ei tarvisi panna pari kertaa viikossa lappua ovelle: ”olemme tänään pois, rukoushetkiä ei vietetä”.

Keittötä olen jaksanut nyt vähän ”ehostaa”: maalarinteippien paikoille olen laittanut kuvan ja selostuksen mitä runsaissa kaapeissamme ja laatikoissamme on. 

Mutta tänään, sateesta huolimatta kaikukoon Hoosianna pitkin maailmaa. Minä laulan sen  Tuomasmessussa tänään Tampereen Aleksanterin kirkossa. 

Valoisaa adventtiaikaa teille kaikille, pihavalojen palaessa nonstoppina

riitta

 

Mainokset

0 Responses to “Sataa hoosiannana”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: