Keskiviikkoillat?!

Ukinrannan syyskauden toimintaa suunniteltiin niin, että yhtenä iltana viikossa ovet ovat avoinna, ateriayhteyttä ja ruokaa on tarjolla. Ja jälleen oli tilanne, että kolmisin nautimme ateriaa – iltarukoukseen tuli lisäksemme yksi uskollinen naapuri. Keskusteltiin yhdessä syndroomasta: pitäisikö ilmoittaa, että tänne pääsy on EHDOTTOMASTI KIELLETTY KESKIVIIKKOI-ILTOINA? Mahtaisiko auttaa asiaa? – No, keitto maistui meille, samoin jälkiruoka – seura oli taattua ja rauhallisuus tuntui hyvältä. Päädyimme jouluisiin ajatuksiin… täällähän ei ole jouluretriittiä vaikka sitä joku on kaivannutkin.

Keskiviikkoiltojen jatkuminen on mielestäni kuitenkin perusteltua. Tämä ”kaikki”, siis Sinapinsiemenen kodin muutto ja uudenlaisen ”toimintaformaatin käyttöönotto” vie väkisinkin aikaa. Täällä asuville ja usein vieraileville asiat ovat lähes itsestäänselviä, mutta muualta Suomesta käsin horisontti epäilemättä antaa toisenlaisen kuvan.

Koeviikkoni jatkuu hyvillä mielin. Ajantaju näköjään voi kadota – se on aika metka kokemus, ja päivätkin tuntuvat sekaantuvan. Voisi tehdä hyvää aika monelle, tämänmuotoisen olemisen hakeminen. Kyllä, artikkeleiden arviointini jatkuu, mutta väliin ehdin huvitella avannossa ja harjuilla kävelemässä, ja kävin myös testaamassa paikallista kampaamoa.Riitta ja Olkki eivät huomanneet mitään – liekö tuo hyvä vai huono merkki?

Alan tottua hiljaisuuteen ja suureen taloon kerrostaloelämän jälkeen. Ei ole suorituspaineita.

avannon reunalla

Amen!

Mainokset

2 Responses to “Keskiviikkoillat?!”


  1. 1 Anne Lindell 10/12/2009 21:23

    Olen samaa mieltä kanssasi, Kaija. Ei kirvestä vielä kannata
    kaivoon heittää. Yksi syyskausi on liian lyhyt ajanjakso arvioida kuinka paikalliset ja muutkin ottavat Ukinrannan omakseen.

    • 2 ukinranta 03/01/2010 20:10

      Taizelauluja pitää opetella silloin kun paikalla on joku lauluntaitaja. Se on aika sattumanvaraista. ole kuulolla kun Leena esim tulee talkoolaiseksi koko viikoksi maaliskuussa olisi oiva aika laulaa yhdessä vaikka joka päivä!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: