korttitalkoot

Se onnistui! kuusi naista tuli kuin tulikin tänään tänne tekemään kanssani aikamoisen joulupostituksen, joka on vanhaa perinnettä ainain muutaman vuoden takaa. Ojalan taidepiiristä olin saanut suuria voimakkasti sivellettyjä vesiväripiirustuksia. Niistä leikkasimme sopivia paloja ja liimasimme ja leikkasimme jokaiseen yli 100 korttiin yksilölliset kannet . Väliin laitoimme eilen illalla kyhäämäni pienen tervehdyksen. 

Oli mukava tutustua Kangasalan naisiin. Lähinnä tuosta kirppuorilta jo vähän tutuksi käyneisiin. Sinappeja ”edusti”Lindellin Anne, joka tuli joulun rauhaa kuullostelemaan Helsingistä eilen. 

Söimme kesken korttitalkoiden eilen Kaijan meille tekemää bataatisoppaa ja hänen aiemmin leipomia pulliaan.

On niin hyvä olo. Saimme urakan tehtyä ja vieläpä uusin naisvoimin! Sitäpaitsi eilen postitin 125 Taizekirjettä, jotka on pahasti myöhässä monen hankaluuden takia. Postitus niille on siirtynyt tänne meille kesällä, mutta nyt vasta pääsimme postittamaan niitä.

Samalla selvisi sekin, että saamme tänne TALVITEOLOGIN kahdeksi kuukaudeksi. Yrjön (Uudesta kaupungista), joka tarvitsee työhön tutustumisharjoittelupaikkaa. Näin meitä hoidetaan. Ihmisiä löytyy kun on sen aika.  

Vielä pyörii päässä osoitteet, joita etsimme uusille Ukinrannan tutuillemme, eniten naapureillemme. Ennen omien korttien postitusta olisi kai parasta vähän nukkuakin.

riitta

Mainokset

2 Responses to “korttitalkoot”


  1. 1 sanna franssila 14/12/2009 00:18

    Sepä hienoa, wettä talviteologi tulee! Oletteko muutoin kysyneet Tampereen seurakuntayhtymästä, niitä voisi olla muitakin Tampereelle tulevia. t. Sanna

  2. 2 Leena 28/12/2009 15:49

    Ne kortit on hienoja, wautsi wau!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: