Erilaista Joulua!

Niin se vaan joulukin joutui Ukinrantaan! Tullessamme suoraan aattona keskipäivänrukoukseen kohtasimme merkillisen elävän joulutunnelman: lapsen jokeltelua ja tuhinaa, hiljaa olevat aikuiset, kappelin valoisuuden. Se kosketti! Mitäpä sitä enää muuta tarvittiinkaan.

Nautinnollista oli saunoa puusaunan lempeissä löylyissä saunahunajan kera, vihtoa Riitan torilta ostamalla vihdalla (ah tuoksua!) ja hieroa lunta pihalta nahkaan (uhhuh) löylyn jälkeen. Kirkoissa – useassakin – joulunviettoporukkamme kävi, eri hartauksissa, Olkki myös ihan työnsä vuoksi saarnaamassa. Olimme sitä mieltä, että joulu oikeasti on vasta 25.12. joten varsinainen jouluateria nautittiin vasta tuolloin. Ateriointi olikin kulinaristista juhlaa: Nilun intialainen gourmet oli mieleenpainuva! Lahjat ilmestyivät (!) salissa seisovan kuusen alle aattoiltana ja ne avattiin vasta joulupäivänä. Eikös sen niin kuulukin mennä?

Oman kiinnostavan lisän toi epäkuntoon mennyt astianpesukone (vedet tulvivat keittiön lattialle). Sitä Markku ja Olkki koettivat ensin korjata, sitten päättivät kantaa risan pois ja tuoda varastosta tilalle Morbackan entisen koneen. Semmoista pikku puuhaa Joulupäivän ratoksi…

Kaunis luminen pakkassää loi oman hiljaisen tunnelmansa tähän ”erilaiseen jouluumme”.

Kaija & Markku, Lahesta

Verannan jääkukkia

Oranssia kappelissa

Joulupäivän riehaa

Mainokset

0 Responses to “Erilaista Joulua!”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: