Kevättä odotellessa

Luin pitkästä aikaa uutisia. Se insuliinimurhaaja (vasta 28 vuotias!) löytyi kuolleena vankilasellistään….Varkaudessa etsitään vauvan sieppaajaa. Tansaniassa sanottais: ”joka syö sinua on vaatteissasi”.  eli ongelman aiheuttaja löytyy kotipiiristäsi, perheestäsi. Saapa nähdä pitääkö paikkaansa tämä tässä. Ei varmaan.

Ukinrannassa on hijaista- toistaiseksi. Sara on leiponut sämpylöitä ja kahvikakun tänä aamuna. Minä siivoillut Matkamiehen huonetta ja kirjamyymälää.

Odotamme huomenna Opettajien lähetysliiton ja meidän kutsumia opettajia Kangaslalan kouluista. Jännää nähdä meneekö nettikutsu perille.

Tänään vein arkkipiispanvaalin ennekkoäänestysliput postiin. Olemme Olkin kanssa vielä Turun hiippakunnan pappeja ja saamme siis äänestää. Välillä tuntuikin jo, että koko arkkipiispanvaali ratkaistiin Ukinrannan ruokapöydässä, niin vilkasta oli keskustelu useaan otteeseen. Ja niiden keksusteluiden lomassa sattui KAKSI kertaa, että eräs ehdokas soitti numerooni!

Jollain aivopuoliskoni osalla valmistelen raamattutuntia isoiskoulutusviikonloppuun, johon katoan ensi viikon lopuksi.Eilen on mennyt kutsut Intialaisen ruoan viikonloppuun. Vielä mahtuisi ja soisin,että tästä tulisi Nilulle( ja monelle muillekin) hyvä kokemus.

Eilen kävi Aija sopimassa Assisin matkan yksityiskohdista. Odotamme tätä matkaa todella! Olkki on väsynyt papintöistään ja minä vain kaipaan Fansiskuksen jalanjäljille.

Kalenterimme heittäytyi yhtäkkiä tyhjäksi päivystäjistä ja talkoolaisista. Onneksi Yrjö lupasi tulla Assisin viikon ajaksi ainakin osittain.

Pihalle istutetun omenapuumme ympärille laittoi Matias korkean aidan ,ettei jänis syö. Nyt on aita melkein lumen alla ja jäniksen jäljet hipovat hentoa omppupuunrunkoa. Ei sentään syönyt sitä.

riitta

Mainokset

0 Responses to “Kevättä odotellessa”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: