Kristus nousi kuolleista….!

On pääsiäispäivä. Retriitti takana ja paluu takaisin maailmaan, melkein arkeen. Kiirastorstaina aamuna yksi keittiötalkoolaisistamme soitti ,koska oli sairastunut mahtautiin. Jäljelle jäi vain Tuula ja Kaappo. Mutta hyvin meni kaikki.

Huseerasin minäkin keittössä vähän avuksi ja minusta retritti oli levollinen ja ruoka hyvää. Olkki oli kolmanneksen ainakin pois, mutta kyllä mekin saimme levätä. Katsella pitkiä toveja ulos ikkunasta kevään sadetta, pihalla virtaavaa vettä, hupenevia hankia.

Kiirastorstaina ja jo keskiviikkona läikähti ikävä Morbackan pääsiäistä.  Juuri kun sanoimme sen Tuulan kanssa ääneen, tuli Eevastiinalta viesti ja hän ikävöi Morbackan yhteyttä pääsiäisenä hänkin.

Olkin Tv saarna Messukylän k irkosta  toi aika monta tekstiviestiä ja pari puheluakin. Juuri silloin kun Kaappo oli lähdössä kiireellä  reppuselässä ja sitten lähtivätkin kaikki viisi retriittivierasta kuin pois pyrähtänyt lintuparvi.

Jääkaapissa ”jääsköjä” alkuviikoksi, kauniit narssissit ja keltaiset tulppaanit kappelissa ja ruokapöydässä. Me emme poistu, emme palaa mihinkään arkeemme. Liikahdamme vain hieman vieraiden lähdön vanavedessä ja jatkamme eteenpäin. Näin on hyvä.

Huomenna tulee jo uusia vieraita.

Olisiko kuitenkin Ylösnouseen seurassa, Hänestä rohkaistuneena aika alkaa jotakin uutta?

riitta

Mainokset

0 Responses to “Kristus nousi kuolleista….!”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: