Vappuiltana

Olkin ”synnintunnustuksen jälkeen” on keskustelu vilkastunut tälläkin palstalla ja palstan ulkopuolella, joka on hyvä asia.

Nyt olemme iloinneet jäiden lähdöstä ja siitä, että kaksi isoa särkeä on jo Siru-kissallemme ongittu järvestä.

Terttu oli viikon talkoolaisena. Teki moneen otteeseen pihatöitä. Laittoi mm kalkkia omenapuun ja pensaiden alle ja siivosi pihaa.

Tiistiana Pähkinäkallion toimintakeskuksesta oli 9 henkeä viettämässä hiljaista päivää. Tekivät keittössä oman pyttiksensä lounaaksi ja kappeliin meninne niin ajoissa ennen päivärukousta, että ehdimme laulaa monta virttä ja laulua ennen kuin rukoushetki alkoi.

Oli jotenkin kosketaavaa olla näiden pääasiassa nuorten naisten kanssa. Se avoimuus ja läsnäolo tässä ja nyt teki minuun vaikutuksen.

Torstain oin itse päivän poissa, mutta Terttu ja Eine kestitsivät kaksin kahvein Hervannan seurakunnaan 30 töyntekijää.  Tulimme siihen tulokseen Olkin kanssa taas kerran, että tuo määrä on maksimi määrä mitä tämä talo suosiollisesti ottaa vastaan. Pelkästään jo viemäriputket näyttää nikottelvan suurempaa porukkaa.

Heti kun Hervannan työntekijät lähtivät pihastamme, tuli rakkaat Jeesuksen pikkusisaret ja kolme muuta topakkaa naista Tampereelta. He toivat Karjalohjalta Ojalan kautta Abbe Pierren kirjoja. Tätä ” Veljeys, ihmiskunnan elinehto” -kirjaa olemme painattaneet Emmausliikeen kanssa aikoinaan ja meiltä se pääsi jo loppumaan.

Olipa hyvä tekosyys saada pikkusisaret ja Liisa, Margit ja Helena tänne kylään. He toivat mukanaan salaattia ja itsetehtyjä pullia ja sämpylöitä. Nopeasti hurahti jutellessa iltapäivä iltaan ja yhteiseen rukoushetkeen.

Nyt olemme vain viettäneet vapaata viikonloppua. Terttu lähti autollaan kohti kotiaan, Turkuun ja Nilu, Lari ja Nea(pian 1 vuotta) tulivat tänne viikoksi iloksemme.

Siru-kissa on aivan tohkeissaan kevään hajuista ulkona ja tuoreesta kalasta tietysti. On ihmeellistä kuukausien jälkeen katsella vapaata vedenpintaa. Telkkä, heinäsorsa, alli ja joutsen ovat Ukkijärven asukkaina nyt.

riitta

Mainokset

0 Responses to “Vappuiltana”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: