Paratiisiviikon alkaessa

Kohdallani on humsahtanut tovi ennen kuin pääsen taas ajatuksiani tähän muokkaamaan. Nyt on unelman kaunis suvisunnuntai ja ennen Kangasalan jumalanpalvelusmessuun menoa voin laittaa muutaman ajatuksen.

Tänä iltana alkaa talo täyttyä. Kaksi pyöräilijää tulee Helsingin suunnasta ja jäävät ensikertaa meille muutaman päivän talkoolaiseksi. Huomenna on tulossa yli 10 aikuista ja puolentusinaa lapsia ja sitten onkin Paratiisiviikkomme pihalla olevaa telttaa myöten täynnä koko viikon.

Kangaslalalla järjestetään tällä viikolla Lasten Löytöretki tapahtuma ja voimme osallistua eripuolilla Kangasalaa tapahtumiin jos haluamme.

Mutta täällä kotopihallakin on luvassa pienimuiotoista teatteria, piknikiä ja odotamme jännittyneenä Kaarina Maununtyttären vierailua!

Juhannuksena emme kutsuneet ketää,n mutta meitä oli vanhan Morbackan tavan mukaan melkein 20 tuttua(nuorta aikuista kuten on tapana sanoa jo 10 vuotta!)sitä viettämässsä. Sade esti maakuntalaulujen ja kiekkumarallan laulamisen pitemmän kaavan mukaan, mutta olimme oloomme tyytyväisiä.

Elokuuksi olemme saamassa taas Yrjön päivystämään ja maranpoimijoita tulee satunnaisiksi päiviksi silloin, joten eiköhän saada marjat rasioihin, vaikka minä itse olen työmatkalla Tansaniassa.

Viime viikolla istui Sinapinsiemenen hallitus meillä ja pohdimme monta tärkeää asiaa mm. maahanuttajan saamista pitempi aikaiseen työharjoitteluun. Se prosessi etenee pikkuhiljaa ja olemme yhteistyössä Tampereen seurakuntayhtymän kanssa, joilla on kokemusta asiasta.

Pohdimme myös vilkasuneen timinnan ja mahdollisuuksien myötä mahdollisesti tulevaa toiminnanjotajan tointa. Nyt olen toiminut palkkiotoimisesti oman toimen ohella, mutta koen sen liian raskaaksi.

Verkkokirjakauppamme toimii nyt huonosti. Sen uudistaminen on jo alkanut. Ainakin näitä asioita pohdimme ja paljon jäi vielä ensi kokoukseenkin.

Martin Lönnebon SIELU, Sielun pienikuntokirja on nyt ilmestynyt. En ole saanut sitä vielä verkkokauppaan, hinta on 20 euroa ja rukoushelmien kanssa 25 euroa. Se on siis Sinapinsiemenen omakustanne ja Eeva-Stiina Snellmannin käännös.

Kesä on alkanut todella vilkkaasti; vieraita on joka ainut päivä. Se on hienoa, mutta Olkin ensiviikolla alkavan rippikoululeirin ja minun loppukuun vastaavan sekä elokuun kolmen viikon Tansanian matkani kanssa meillä on tässä kesässä haastetta kerrakseen. 

Pax et Bonum ; Rauhaa ja kaikkea hyvää Jumalaltamme toivottaa riitta

Mainokset

0 Responses to “Paratiisiviikon alkaessa”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: