Huh hellettä

Olemme taineet  viettää elämämme hienoimman Paratiisiviikon. Ennätysmäärä kävijöitä  ja yöpyjiä ja mitkä maisemat, mitkä tunnelmat! Alkuviikosta aina torstaihin asti meillä oli vieraita pohjanmaalta(Lapua ja Kokkola), Kaarinasta ja Helsingistä ja Lahdesta, päivävieraana Tampereen talkoolainen sai kellotapulin katon vedenpitäväksi.

Kuuden lapsen ja muodostaessa parin illan teatteriväen selkärungon saimme iltaisin nauttia hersyvää teatteria. Keittiö oli ihmeen siisti ja monipuolinen vaikka väki siellä vaihtui päivittäin.

Ukkijärven vastarannalla vietetyssä piknikissä oli ruutuliinan päällä tarjolla suklaakakkua! Tiistain iltana meilä vieraili Kaarina Maununtytär ,joka kertoi ihmeellisestä elämästään Liuksialan kartanossa 1500 luvulla.

 Keskiviikkona osa porukasta lähti jo pois ja torstiana vaihtui melkein koko väki vain Tuula(teatteriohjaajan roolissa itse) ja minä jäimme kuulostelemaan mitä sitten.

Turkeminstanilanen ystäväperheeni ilmestyi illalla ja elämä oli Sinisen talon pihapiirissä TODELLA runsasta sillä perheen 6 lasta (vanhin 11v) nauttivat kuten me kaikki muutkin kakesta hyvästä mitä Luojamme meille voikaan antaa lämpimänä kesänä täällä.

Kangasalan Löytöretki tapahtuma samalla viikolla tarjosi teatteria, museosuunnistusta ym. isommille lapsille ja aikuisille. Vain kerran molskahti 4 v David järveen ilman suunnitelmaa ja Siru-kissa piilotteli itseään pensaissa koko viikon. (vaikka sai kaloja joka ilta suoraan järvestä ongittuina).

Viikon antia voisi laskea vaikka seuraavilla mittareilla: kuinka monta pientä puhallusta tarvittiin kappelin kynttilöille rukoushetkien lopussa. Kuinka monta ongensiimaa selviteltiin iltapuhteiksemme.Kuinka paljon ruokaa tarvittiin joka päivä 14-18 hengen syöjille. Kuinka paljon naurua mahtui teatteri-iltoihimme, kuinka monta uutta ystävää kukin kävijä sai ja kuinka monta kertaa 2 v Jaakko juoksi (alastomana) laiturille.

Näihin verrattuna Kangasalan kirkon saarnastuolin enkelieiden ja katossa olevian tähtien  lukumäärän lasku on helppo nakki! 

Kiitos teille kaikille.Ennen kaikkia Paratiisiviikon Luojalle.

riitta

Mainokset

0 Responses to “Huh hellettä”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: