Ennen Tansaniaa

Olen tullut kotiin rippikoululeiriltä ja kahden päivän päästä lähdössä kolmen viikon työmatkalle Tansaniaan.

Koko viikon olen miettinyt 50 riparilaistani, keskusteluja, vastarintaa, mukautumista ja ILOA olla heidän kanssaan. Ja iloa olla viiden muun vastuullisen vetäjän kanssa tiimissä. Konfirmaatio 600 vieraan läsnäolossa ei ole pikkujuttu eikä sekään, että kolme ensimmäistä päivää ääneni oli kokonan poissa ja onnistuin kai leiriläisä hämäämään, että muka olisin hiljainen!

Istuin äsken saunassa ja laskin kuinka monta vierasta tällä viikolla olen Ukinrannassa tavannut. Heitä on noin 30. Vain muutama heistä ilmoitti tulostaan etukäteen! Esim.eilen kun Pasasen Leenan kanssa istuimme ja juttelimme, tuli Simojoen Pekka mukanaan Reinarut Eestistä ja pian sen jäälkeen Roy ja Sirpa, jotka ovat lomalla Israelista.

Bergit tupsahtivat yllätysvieraina Lappeenrannasta, emmekä malttaneet mennä nukkumaan kun oli niin kiva jutella vanhoista(Tansanian)ajoista ja nykyisitä haasteista.

Niin, että juttelun puolelle on mennyt minulla tämä viikko. Ajattelin Bergin jälkeen pannessani oransseja lakanoita pesuusn, että tätä paikkaa voisi mainostaa paikkana, jossa voit nukkua Taizen Pyhän Hengen purjeissa ja paikkana,  jossa voit kävellä omassa alttaritaulussasi.

Nyt on olohuoneemme sohvalla avoinna suuri matkalukku. Toinen laukku tulee täyteen tulijaisia kymmenille entisille työtovereilleni Mwanzassa ja Njombessa. On ihmeellistä lähteä neljän vuoden jälkeen Tansaniaan.

Meitä on yhteensä 14 ja pääasiassa lienen tulkkina. Ajamme tuhansia kilometrejä, tapaamme tuhansia ihmisiä, ihmettelemme lämpimissä öissä tuhanisa tähtiä taivaalla ja koemme jotain mitä vain Afrikka voi meille antaa. Rukoilethan että kaikki menee hyvin, Jumalan hyvässä hoidossa

riitta

Mainokset

0 Responses to “Ennen Tansaniaa”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: