Vuosikokouksen terveisiä

Lauantaina Kangasalan seurakuntakeskuksen kodikkaassa (tosin vähän viileässä) salissa meitä istui 20 henkeä päättämässä ja pohtimassa Sinapisniemenen asioita.

Kolme uutta jäsentä valittiin hallitukseen väistyvien  Mikon, Eevastiinan ja Siirin tilalle. Uudet ovat Anne Tervahauta, Elina Rouhiainen ja Olavi Heino.

Eniten kokouksessa sai aikaan keskustelua se, palkataanko Ukinrantaan työntekijä osa-aikaiseksi ensi vuonna.  Jos muistatte tai tiedätte Sinapinsiemen ei perinteisesti ole palkannut muita kuin palkkiotoimisia työntekijöitä kautta historiansa. Keittiöllä on ollut  useina vuosina (mutta ei Ukinrannan aikaan enää) palkattu osa-aikatyöläinen. Sihteeri ja rahastonhoitaja ovat saaneet pienen palkkion ja myös Olkki ja minä (T:mi Heinos).

Nyt kuitenkin Sinapinsiemenen hallitus olisi valmis palkkaamaan työntekijän Ukinrannan toiminnan pyörittämiseen. Asiaa kysyttiin minulta (Riitalta) jo viime kesänä, mutta en ole valmis palkattavaksi ainakaan vielä, en edes osa-aikaisena tähän tehtävään.

Tehtäviä tälle työntekijälle oli kirjattu ja se lista ei ole ihan pieni. Minä hoidan tällä hetkellä suurimman osan näistä tehtävistä oman toimeni ohella, pientä palkkiota vastaan, mutta ainakin ensi kesään asti tilanne saa minun kohdaltani olla tällainen.

Jos kysytte miksi, minun vastaukseni on tähän työmäärään ”haluan ihmisiä tänne, en rahaa”. Antaa Jumalan johtaa vielä Ukinrannan toimintaa puolisen vuotta ja katsotaan sitten mihin Hän meitä johtaa.

Kokouksessa myös iloittiin useista Taizemessuista ja muista Tulisijoista ympäri Suomea ja pohdimme olisiko Sinapinsiemenen yksi tehtävä olla näiden tulisijojen tietolähde. Myös yhteydet Taizeen kuuluvat Sinapinsiemenen toiminnan piiriin ja intresseihin.

Sekä kevään kokouksen että tämän syyskokouksen aikaan minua itseäni vähän suretti kun väkeä tulee aina niin vähän ja nuoria vielä vähemmän. Oman ilon ja jatkuvuuden helähdyksen toi pieni Aaron Frans Johan JATTU joka pistäytyi kokouksessamme vanhempiensa Sofian ja Juhan kanssa. Aaron täyttää 28.11 kolme kuukautta!

Elämä jatkuu! Pian ilmestyy vuoden viimeinen Sinapisiemenlehti ja sen mukana ensi vuoden retriitti- ja muun toiminnan kalenterimme.

riitta

Mainokset

2 Responses to “Vuosikokouksen terveisiä”


  1. 1 Anne T 22/11/2010 22:30

    Pikku tarkennus: meidät kolme valittiin siis hallituksesta väistyvien tilalle hallitukseen (siis kalifeiksi kalifien paikalle). Sinapinsiemenen jäsenistöstähän ei kai ole kukaan väistymässä: päinvastoin nyt pistetään oikein kunnon jäsenkampanja pystyyn! 🙂
    Mutta siis vakavasti ottaen esirukouksia tarvitaan ja viisautta ylhäältä, että osaisimme tehdä oikeita päätöksiä. Varsinkin meikäläinen, tuore sinappi,joka ei mistään mitään tiedä, tarvitsee paljon opastusta kokeneemmilta!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: