Mietteitä

Kevät on tullut. Se ON ihanaa. Puussa kasvavat hennot, vihreät lehdet aivan silmissä  ja Siru-kissa on saanut ensimmäiset isot säynekalat järvestä syötäväkseen.

Eilen meillä istui koko illan parisen kymmentä Tampereen katolisen seurakunnan naista. Pikkusisar Leila oli pyytänyt minua kertomaan afrikkalaisen naisen ilosta. Ja kas! minuahan ei tarvitse kovin paljoa kehoittaa, kun sanat ja muistot alkavat virrata. Ongelmana taitaa olla se, miten maltan lopettaa.

Ja ihmeen hyvin nytkin solui puheeni, vaikka olin ollut koko päivän töissä ja myös edellisen päivän 10 tuntinen työpävä(ennen Sinapinsiemenen kokousta!) painoi harteilla. Olen siis neljän kk ajan työssä, vuorotteluvapaan sijaisuutta hoitamassa Tampereen ammattikorkeakoulupapin paikalla. Seuraava haasteeni on työhön kuuluva rippikoululeiri. Tykkään ripareista, mutta uusien työtovereiden kanssa uudessa paikassa vaatii etukäteistyötä aika lailla.

Pestini Tamkissa loppuu heinäkuun lopussa. Sitten meillä on Olkin kans lomaa. Peppi taas alkaa kesäkuussa uuden papinvirkansa, ja riparileirit siis koskee meitä kaikkia. Kesällä täällä kuten Morbackassakin oli, on yleensä vilkasta.  Meitä vähän arveluttaa se, miten jaksamme kesän töiden ja tämän talon hoitamisen kannalta. Etenkin Pepille kaikki töissä on uutta ja olipa uutta tai vanhaa, riparin jälkitila on kaoottinen pari päivää.

Perään kuulutamme tänne tuttuja talkoolaisia. Mnal hoitaa ti-pe 4 tuntia päivässä siivousta ja pyykkikasaa, mutta vielä tarvimme rukoushetkien vetäjää, rohkeita pihanlaittajia, vieraiden viihdyttäjää ja ehkä sitäkin,joka jaksaa kuunnella meidän väsyneitä puheitamme riparin jälkeeen.

Yrjö on pyydetty kesäkuussa pariksi viikoksi. Kunpa tietäisin nimeltä ketä vielä voisi pyytää. Olisi ihanaa kun yhteisö tuntuisi yhteisöltä, vaikka vakiasukkaat ovat väsyneitä! 

Verkkokauppa keskeneräisyys, Taizenkirjeen postitus, joka kuukautiset tilitykset, vastaaminen sähköpostiin ja muihin viesteihin, tulevien tapahtuminen koordinointi ja melkeinpä jokapäiväisten vieraiden kanssa seurustelu on siunattua puuhaa, mutta joskus käy raskaaksi.

riitta

Mainokset

0 Responses to “Mietteitä”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: