Se pyörii sittenkin…

Kevättalkoot menivät ilman, että ketään ilmestyi paikalle. Mutta kun sitten tuli Pepin pappisvihkimysjuhla Helatorstaina, oli omaa väkeä onneksi hyvin paikalla. Juhlavieraita oli kolmisenkymmentä ja keittiötöissä hääri Riitan rinnalla omaa väkeä, Ukinrannan omakseen ottaneet Tuula, Sanna, Liisa ja Sonja. Saimme juhlapöydän tosi komeaksi, Peppi-papin arvoiseksi. Juhlaväki oli meille Ukinrannan väelle osittain tuttuja kasvoja, hiljaisuuden viljelyn ja retriittitoiminnan konkareita. Hyvältä tuntuu, että Pepin myötä olemme vahvistamassa yhteyttä hiljaisuuden viljelyn ammattilaisiin ja aktiiveihin. Pepin pappeuden myötä yhteytemme Tampereen seudun seurakuntaelämään vahvistuu myös entuudestaan.

Sitten yhtenä päivänä saimme vieraaksemme ystävämme Tuijan ja Esan. Heidän kanssaan saimme tehdyksi kevättalkoitten puusouviosuuden.  Kun vielä Riitan Tansanian matkalaiset poikaporukalla korjasivat saunan lähellä olevan laiturin portaat, voin yllätyksekseni todeta, että se pyörii sittenkin!

Silti me kaipaamme sinapinsiemeniä rinnallemme, iloksemme. Ei työ tähän ole loppunut, joka päivälle riittää tehtävää, monta urakkaa kaipaa tekijäänsä.  Onhan meillä kivaa ihan omalla pikkuporukalla, talon asukkaiden kesken. Mutta kun Sinapinsiemenen arvoihin kuuluu yhteisöllisyys, olisi vielä niin paljon mukavampaa kun voisimme kokea sitä rukous-, ateria- ja työyhteydessä muittenkin Luottamuksen pyhiinvaeltajien kanssa. Sinapinsiemenen Ukinrannassa.

Ora et labora-terveisin,

Olkki

Mainokset

0 Responses to “Se pyörii sittenkin…”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: