On lokakuu ja minusta näkee sen

Eikö noin kuulunut joskus lause  Juice Leskisen laulussa? Lokakuu näkyy ja tuntuu. Minä Riitta, sain kahden kuukauden ajaksi töitä Tampereen ammattikorkeakoulusta ja olen nyt yrittänyt sopeutua mm.työaikaan!

Töitä on paiskittu ennekin ja koko ajan paiskitaan, mutta ei säännöllisesti ja arkena. Peppi on myös hyvin varattu ja emme taida häntä lokakuussa paljon nähdä täällä Ukinrannassa. Olkki hoitaa Messukylässä omaa virkaansa ja siksi onkin todella tärkeää, että täällä on Yrjö. Eilenkin pistäytyi kolme vierasta hetkipavelukseen päiväsaikaan. Jos Yrjö ei olisi täällä, olisi ovella turhan usein lappu”päivän rukoushetkeä ei pidetä”.

Viime viikonloppuna totetutui pitkästä aikaa hilajisuuden retriitti fransikaanisessa hengessä. Oli taas ihanaa laskeuta retriitin hiljaisuuteen, jakaa ja nauttia ehtoollista eli ” jakaa leipää päivän murtautuessa esiin” kuten kelttiläisissä rukouksessa sanotaan.

Tosin minun laskeutumiseni ei ollut ihan sataprosenttista sillä keittön emäntä vaihtui yllättäen perjantaina. Ja vaikka emäntiä oli kaksi(Kiitos Seija ja Tuula !) on keittön puolella omat jännityksensä, jos kaikki viime tingassa muuttuu.

Nyt on kuitenkin matopurkit kerätty pihalta pois. Viisi isoa omenaa pienen pienessä omenapuussamme ja iso kasa polttopuita kastattuna liiterissämme. Valmistaudumme kylmään ja talveen. Odotamme kaikkea sitä runsautta, mitä Herrallamme on meille varattuna tänä kaamoskautena.

Siunattua lokakuuta teille kakkille t riitta

Mainokset

1 Response to “On lokakuu ja minusta näkee sen”


  1. 1 Aila Harvala 13/10/2011 13:22

    Hei Riitta!

    Arkea, muttei harmaata. Kirjoituksestasi välittyy muutokset, sopeutuminen ja kiitollisuus. Löytyy enkeleitä. Voimia sinulle töihisi ja hiljaisuuden hetkiin.
    Aila


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: