Siunattua joulujuhlaa!

Siunattua joulujuhlaa!

”Valo loistaa pimeydessä, pimeys ei ole saanut sitä valtaansa.” (Joh. 1:5)

Joulupäivää! Joulusta tuli siis ainakin ulkoisesti synkkä ja sateinen. Ukkijärven pinta ropisee kodikkaasti. Vielä pari päivää sitten ikkunan ohitse kiiti uskaliaita retkiluistelijoita. Pääsivätköhän koskaan takaisin kuivalle maalle?

Blogiimme on ilmestynyt kirjoituksia vain harvakseltaan. Toisaalta Facebookiin liitämme viikoittain kepeämpiä tunnelmakuvauksia. Kaksi ystävää osallistui blogirinkiin syksyllä; ehkä rinki laajenee lähiviikkoina? Seuraava isompi kokoontuminen Ukinrannassa on perinteinen nuorten aikuisten pyhiinvaellusviikonloppu tammikuun lopulla. Sen oivalluksia voimme toivottavasti jakaa isommallekin porukalle.

Ukki-isäntäväen voimat ja ajan on viime päivinä vienyt totaalisesti muutto keltaisesta talosta sinisen yläkerran ”turvakätkö”-päätyyn. Myös olohuone on kokenut muutoksia. Muutto ei ollutkaan ihan pieni ponnistus. Miten tuota materiaa onkin päässyt kertymään? Vaikka kirpputorille lähteekin iso röykkiö vaatteita ja muuta, elämän yksinkertaistaminen ei ihan toteudu.

Mielenrauhaa koettelevista rempallaanoloista ja keskeneräisyyksistä huolimatta odotamme illaksi ystäviä kylään. We wish you a Merry Christmas!

Mainokset

0 Responses to “Siunattua joulujuhlaa!”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: