Kesäterveisiä Soililta

partsilta1

Ukinranta on tullut minulle hyvin rakkaaksi paikaksi. Aina kun ajan tai kävelen jyrkän mäen pihaan, tunnen tulleeni turvapaikkaan. Satoi tai paistoi, Ukinrannan siniseen taloon voin tulla kuin pesään. Pienet lastenlapsenikin ihastuivat mielenkiintoiseen taloon kaikkine kulmineen ja portaikkoineen. Olen etuoikeutettu siinäkin mielessä, että matka omasta kodistani Ukinrantaan ei ole pitkä. Orivedeltä Kangasalle hurauttaa puolessa tunnissa.

Ukinrannan taivaalla on myös pilviä. Ison talon ylläpito maksaa. Kevätkokous päätti, että katsomme vielä tämän vuoden, pystymmekö jatkamaan tämän tulisijamme ylläpitoa. Monien sopeutustoimien ansioista nyt näyttääkin jo valoisammalta.  Liekö osuutensa ollut kesäyön auringolla?!  Jäsenistön vahva tuki, talon kesäasukkaat sekä isäntäparin Jarmon ja Leenan ponnistelut ovat jo nyt auttaneet meitä eteenpäin.  Vierailu asuinyhteisö Kathoksen seuroissa toukokuulla antoi uutta voimaa nuorten innostuksen myötä. Katsomme luottavaisesti tulevaisuuteen, olemmehan ”luottamuksen pyhiinvaeltajia”.

Helatorstaina olin päiväretriitissä Metsäkestilässä. Siellä olevissa Tampereen seurakuntien retriittiesitteissä oli mainittu myös Ukinranta, mikä tuntui hyvin ilahduttavalta. Tiedotuksessamme on toki parannettavaa, mutta menemme koko ajan eteenpäin. Metsäkestilän tontin alueella oleva rukouspolku sekä pihan rukousmaja hoitivat sielua. Voisimmeko kehittää rukousmajan myös Ukinrannan pihaan? Ukkijärven kierros on jo itsessään oivallinen hiljaisuuden polku.

Ensi maanantaina 9.6. klo 15–21 kokoonnumme Ukinrantaan visioimaan tulevaa. Siihen tarvitsemme tukea: läsnäoloa ja/tai rukousta.

Ja Paratiisiviikonloppuhan on 11–13.7. Tavataan silloin Ukinrannan kesäparatiisissa!

Tapaamisiin!

Soili Juntumaa

Mainokset

0 Responses to “Kesäterveisiä Soililta”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Kategoriat

Arkistot

Sivut

Mainokset

%d bloggers like this: